Красотата на тялото

Има ли начин да се опише красотата на тялото? Например като видим някого , чиято физика е различна от нашата, това веднага ни прави впечатление. Възхищаваме се на по-красивата физика от нашата , но защо? Не сте ли си задавали въпроса: ,, Защо всички древногръцки богове в историята имат статуи с една наистина атлетична физика? ‘‘ и ,, Защо точно хубаво тяло  – описани , изпъкнали коремни мускули , добре оформени гърди , големи и широки рамена , големи, изчистени ръце . Защо никой от гръцките богове не е бил например с наднормено тегло?”

Още от древността хората наистина са почитали телесната красота и са се прекланяли пред нея.

Въпросът е: ,, Защо точно телесната красота?‘‘С какво тя е по-добра от характера ни и с какво ще ни промени ?

Нека изясним някои неща. Всеки би искал да има естетична физика , за да се хареса на околните , нали така? Например всеки път като пробваме определена дреха, искаме да изглеждаме добре в нея.Веднага се сещаш за някого ,за когото предполагаш, че изглежда по-добре от теб . Нищо срамно няма в това.

Фитнесът е единственият спорт , в които е включено подходящо моделиране на тялото – това е може би най-голямото му предимство. Когато гирите , щангите и останалите машини във фитнеса станат част от вашето ежедневие , ще осигурите на мускулите си голям запас от енергия и това ще подпомогне вашата цел , а именно тази, да придадем на нашата фигура красиви форми и да станете скулптор на себе си , ако сте решили това.

Guy dressed in the grey t-shirt stretches his arms in the boxing gym with panoramic windows

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *